Ons R.E.S.P.E.C.T. beleid

Met respect voor lichaam én geest stelden we een unieke combinatie van granen, pitten, zaden en kruiden voor je samen. Gezondheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn de drie essentiële pijlers waarop Lynn’s granola gebouwd is.

 

Gezond

Onze granola ontstond uit de nood om een voedzaam, verstandig alternatief te bieden voor het klassieke (brood)ontbijt. Als voedingsdeskundige, orthomoleculair therapeut en osteopaat kwam Lynn in 2016 op het idee om een eigen granola te creëren voor haar patiënten. Zo was ze honderd procent zeker dat alle nuttige voedingselementen aanwezig waren. In die periode was het nog ver zoeken naar een smakelijke granola zonder geraffineerde suikers en andere onnatuurlijke additieven. 

Lynn ging voor een samenstelling die een unieke heilzame werking had. Dat betekende onder meer dat ze Lynn’s granola niet boordevol haver stopte, zoals veel merken dat deden. Haver is goedkoop, maar heeft niet dezelfde positieve effecten als de rijke combinatie aan pitten, zaden en noten die ze vooropstelde.


Duurzaam

Ja, Lynn’s granola is verpakt in plastic potjes … maar we zetten heel sterk in op herbruikbaarheid. Onze potjes zijn stevig en hebben een goed hersluitbaar deksel en een handig handvat. Dat maakt ze herbruikbaar op honderd-en-één creatieve manieren en dat stimuleren we ook!

Al gezien op foto’s die fans ons sturen:

  • handig potje voor andere voeding (zoals kerstomaatjes, soep, spaghettisaus en zelfs vol-au-vent)
  • houder voor kleurpotloden, knikkers of andere kleine speeltjes
  • als speelemmertje in de zandbak of in bad …

Bovendien zijn onze plastic potten gemaakt van het fijnste soort plastic. Het is maar een kleine troost, maar we hebben er echt op gelet. We gingen op zoek naar een goede manier om een grote hoeveelheid granola langer te kunnen bewaren en deden hiervoor heel wat tests.

Wist je trouwens dat veel van de craftzakjes, die er heel 'natuurlijk' uitzien, ook een gecoate plastic binnenlaag hebben? Om te vermijden dat we met dubbel zo veel craftzakjes zouden moeten werken (want de meeste zakjes in de supermarkt bevatten maximaal 300 gram), opteerden wij dus voor granola verpakkingen van 450 gram. Iets meer volume voor het hele gezin, en zo heb je dus ook minder verpakking nodig.

Refill of grotere hoeveelheden? We bekijken het allemaal, stap voor stap!

We geven ook bewust korting bij de bestelling van grote hoeveelheden, omdat je zo onze ecologische voetafdruk helpt te verkleinen: minder transport betekent minder CO₂-uitstoot.

En ook door onze keuze voor lokaal en ambachtelijk kunnen we Lynn’s granola een duurzaam product noemen. Kortom, we doen echt ons best!

 
 

Kwaliteit

We selecteren elk ingrediënt dat we gebruiken in Lynn’s granola op zijn kwaliteit. En hoewel we geen additieven gebruiken, is onze granola probleemloos zes maanden houdbaar in een afgesloten pot.

Lynn’s granola blijft smaakvol en crunchy. Daarvoor kregen we zelfs het kwaliteitslabel ISO-17025. Je kunt dus zonder zorgen meerdere potten tegelijk bestellen.

Wist je trouwens dat Totally Nuts in 2018 een nominatie in de wacht sleepte voor de Gouden Tavola? Tavola is een hoog aangeschreven vakbeurs gespecialiseerd in kwaliteitsproducten en delicatessen.




© 2024 Goesting in Gezondheid BV - BTW BE 0644.742.667 - Bautschoot 5, 9160 Lokeren
Algemene voorwaarden - Online betalen - Verzenden & retourneren - Privacy policy - Cookie policy - Sitemap Quoted: Websites met méér
Om je surfervaring te verbeteren maak ik gebruik van cookies. Wat bedoel je hiermee Lynn?   OK